TEATER MOMENTUM SØGER VÆKSTLAGSGRUPPE TIL 'DRØMMESCENEN' I EFTERÅRET 2019

Teater Momentum har igennem 12 år været scene for det fynske vækstlagsteater og en katalysator for aspirerende scenetalenter. Ofte med succes og mange har taget skridtet videre i arbejdet med teaterverdenen. I efteråret 2019 sætter Momentum og Kulturregion Fyn fokus på det scenekunstneriske vækstlag og tilbyder unikke muligheder for professionel sparring, ny læring og åbne scenefaciliteter. Til det åbner Teater Momentum to muligheder for dig, der vil teatret – enten på egne ben eller under vingen på de professionelle:

• MIN PERSONLIGE MENTOR; Hvor du følger en professionel scenedesigner eller kunstner over et halvt år i forbindelse med Momentums produktioner.
• SCENEN ER VORES; Hvor I får Momentums lille scene i 1-2 uger til at præsentere jeres forestilling i professionel sparring med teatrets ansatte samt koordinering af efter- følgende turné.


SCENEN ER VORES:

Tag magten over Momentum og vis den forestilling I drømmer om at lave! Det er for jer (eller dig), der har ambitioner om at lave en forestilling, men mangler scenen og sparringen til at få det til at ske. Det her er muligheden for at overtage scenen, få professionel sparring i alle produktionsfaserne samt kontakter og hjælp til en mulig turné. I får stillet Teater Momentums biografscene samt udstyr til rådighed en uge i perioden august 2019 – februar 2020, der nærmere aftales senere i forløbet, alt efter jeres ønske og teatrets ledighed. Der opfordres til at søge som en gruppe, men hvis man ønsker at søge alene med et soloprojekt, så er det også en mulighed. Der udvælges max 3 forestillingsprojekter.

I:
• har ambitioner om at lave en forestilling, der fortjener at nå et større og bredere publikum
• ved at I kan gennemføre projektet uanset hvad og vil lære af fejl såvel som succes
• ønsker at lære grundlæggende egenskaber i alle produktionsprocessens faser
• er unge mellem 16-25 år og er bosat på Fyn

I FÅR:
• en scene i en uge på et af landets mest dynamiske teatre
• professionel sparring og hjælp til dramaturgi, PR/grafik, teknik, byg, fondssøgning og administration
• en mentor, der løbende kan vejlede i forhold til alle produktionsprocessens faser
• hjælp og netværk til at planlægge en turné, både på Fyn, til vækstlagsfestivalerne samt resten af landet

Skal verden se din forestilling? Så glæder vi os til at høre fra jer! Hvis I har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere om ordningen, så kan I kontakte producent, Anders Skovgaard på [email protected] eller ringe til samme på 5124 0052

Ansøgningsfrist: 16. juni 2019 kl. 23.59

Send ansøgning og CV (max en side hver) samt relevante bilag til [email protected]


DRØMMESCENEN er støttet af - og er en forlængelse af - Kulturregion Fyns scenekunstneriske talentudviklingsprojekt KulturCamp, der blev afholdt i samarbejde med Momentum.